Hirdetés

Tron 3 - Visszatérnek a szereplők

|

Hirdetés

Több évnyi stagnálás után felgyorsultak a dolgok a Tron 3 körül: a hónap elején kiderült, hogy a Disney már az ősszel, várhatóan októbertől szeretné megkezdeni a Tron: Örökség folytatásának forgatását, majd azt is megtudtuk, hogy a cím Tron: Ascension lehet. A The Hollywood Reporter most újabb információkat osztott meg a harmadik részről, egészen pontosan a korábbi epizód szereplőinek visszatéréséről hallhattunk tőle, miszerint Garrett Hedlung ismét Sam Flynn, Olivia Wilde pedig újfent Quorra lesz. Ha esetleg nem emlékeznétek rá kik ők, akkor íme egy kis emlékeztető: https://www.youtube.com/watch?v=NKvRPg59NhI Egyelőre a fenti híren kívül semmit nem tudunk a történetről, de Joseph Kosinski (Tron: Örökség, Feledés) visszacsücsül a rendezői székbe, ami jó jel, csak kerüljön be újra a Daft Punk is. Várjátok már a folytatást?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.