Hirdetés

Tron-motor a valóságban!

|

Mindig is sejtettük, hogy lesznek olyan kreatív elmék, akik a Tron csili-vili univerzumából megálmodják a cool neon-szobrászat által készített motorokat - nos, ez meg is valósult!

Hirdetés

A képen is látható drágaságot bizonyos Parker tesók hozták össze, Parker Brothers Choppers cégért alatt, a végeredmény pedig magáért beszél! Egy évvel ezelőtt az alkotók már összehozták a Tron-motort, de akkor csak a benzines verzió állt szolgálatukba. A srácok gondoltak egyet, és megalkották a 96 voltos elektromos motort lítium-ion akkumulátorral üzemeltetve, ami 160 km/h-s sebességre képes. A motor egy töltéssel 160 kilómétert képes megtenni és a feltöltéséhez elég mindösszesen fél óra. A motor áráról is tudunk közelibbet mondani, a benzines verziónak darabja körülbelül 11 millió forintot kóstál, az elektromosról nincsenek még infók. A Tron-motorról 3 perces ízelítőt kaphattok a továbbiakban.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.