Hirdetés

Trónok harca 6. évad - Egy újabb szereplő tér vissza?

|

Hirdetés

Az alábbi írás SPOILEREKET tartalmaz, úgyhogy csak óvatosan! A Trónok harca mánia indulása óta most értük el először azt a pontot, hogy a sorozat nézői és a könyv olvasói utolérték egymást, így mindkét tábornak csak légből kapott predikciói lehetnek a következő évad eseményeivel kapcsolatban. Tegnap George R. R. Martin gyanús választ adott egy fan azon kérdésére, hogy Stannis Baratheon (Stephen Dillane) tényleg meghalt-e Brienne of Tarth (Gwendoline Christie) keze által. Mire az író így válaszolt:

A könyveimben? Kétség kívül életben van.
Persze ez még nem jelenti azt, hogy biztosra vehetjük visszatérését a 6. évadban, ugyanis a könyvtől eddig is sokszor eltértek a sorozat alkotói. Annak ellenére, hogy képi bizonyíték nincs Stannis kivégzéséről (mert pont az előtt lett megvágva a jelenet, hogy láthattuk volna), valószínű, hogy Brienne kardsuhintása nem tévesztett célt. https://www.youtube.com/watch?v=cXJcu8JbmEo David Nutter, az epizód rendezője az egyik lapnak elmondta, hogy Stannis valóban meghalt, és hozzátette, hogy a producerek túl "feleslegesnek" érezték megmutatni, ezért vágták ki. Amennyiben ezt nem félrevezetésnek szánta, hanem tényleg így történt, úgy a Baratheon rajongók - egyetértésben Jon Snow kedvelőivel - még egy valamiben reménykedhetnek, és ez Melissandre. Ő olyan különleges erő birtokában van, ami feltámaszthatná szeretett királyát, és nincs kétség afelől, hogy ez be is következne, ha nem lenne éppen sok-sok kilométerre tőle. Mindenesetre a 6. évad forgatása már elkezdődött, ahol látták felbukkanni Kit Harringtont is, az 5. évad fináléjának másik áldozatát. Azt még nem lehet tudni, hogy egy egész évadra, vagy csak egy epizód erejéig jött vissza, de az biztos, hogy  ez rengeteg rajongó fantáziáját indította be. Szerintetek mekkora az esély rá, hogy Stannist viszontlátjuk jövő tavasszal?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.