Hirdetés

Trónok harca - Ettől az előzetestől minden rajongó agya elszáll!

|

Hirdetés

Megérkezett a Trónok harca 6. évadának második hosszabb hangvételű előzetese, amely annyira ütős lett, hogy a megnézése után az alig több, mint két hét várakozás az örökkévalóságnak tűnik majd. Az új képsorokban még nagyobb betekintést nyerhetünk az évadba és egyre jobban úgy tűnik, hogy a showrunnerek nem vicceltek, amikor azt mondták, hogy az eddigi legjobb évadot kapjuk majd. A Westeros irányába tartó hype vonat végképp elindult, kérdéses az, hogy ki vált rá jegyet. Havas Jonnal vagy nélküle, de a háború folytatódik és közeleg a tél. Ezt már nem csak a karakterek, hanem a sorozat is egyre jobban igyekezik alátámasztani. Elég ha csak visszagondolunk az 5. évad nyolcadik részére. De az új előzetes alapján úgy tűnik, hogy az északiak egyre jobban érzik majd a holtak seregének közeledtét az új évad során. A növekvő tétet a két perces előzetes minden pillanata remekül érzékelteti, ezt főképp az aláfestésül szolgáló pergő harci dobok és a kántálás teszi igazán hatásossá. A remek, feszültségkeltő előzetest lejjebb görgetve megtekinthetitek: https://youtu.be/EI0ib1NErqg A Trónok harca 6. évada április 25-én hajnalban debütál majd az HBO-n, ezzel egyidejűleg elérhetővé válik majd az HBO GO kínálatában is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.