Hirdetés

Trónok harca 6. évad - Mindenki halott az új karakterposztereken

|

Hirdetés

Napról napra közelebb kerülünk napjaink egyik legjobb sorozatának, a Trónok harcának legújabb szezonjához. A 6. szezon április 24-én indul, melyről már kaptunk spoileres képeket, egy rövidke kedvcsináló előzetest is, most pedig karakterposztereken csodálhatjuk meg a főszereplőket. Az új évadban végre újra figyelemmel követhetjük Bran Stark történetét, akit utoljára a 4. évadban láthattunk, akit akkor a Háromszemű Holló kezdett el tanítani misztikus képességei használatára. Eközben Délen a Vastrónért folytatott háború  Stannis halálával (?) látszólag véget ért, ám az ifjú Tommen király uralma még mindig nincs egészen biztonságban. Myrcella hercegnő megmérgezése vajon új konfliktushoz vezet majd Királyvár és Dorne között? Eközben a Keskeny-tenger túloldalán Daenerys elrepült Meereenből és Tyrionra hagyta a város irányítását. Vajon lépes lesz-e fenntartani a békét, miközben Jorah Mormont és Daario Naharis a királynő után kutatnak? Vajon elérik-e a falat a Mások hatalmasra duzzadt serege? Mi lesz Sansa és Theon sorsa? Mi várhat Arya-ra, aki elvesztette a látását? Ám a legfontosabb, mi lesz Havas Jon sorsa? Megannyi kérdés, melyekre reméljük választ kapunk. A Trónok harca 6. évada április 24-én startol el az HBO-n. [gallery size="medium" ids="81361,81360,81359,81358,81357,81356,81355,81353,81352,81351,81350,81349,81348"]

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.