Hirdetés

Trónok harca 6. évad - Richard E. Grant is csatlakozik

|

Hirdetés

A Trónok harca színészválogatása megállíthatatlannak tűnik jelenleg. Pár napja érkezett hír, hogy két újabb ember is becsatlakozik, név szerint Freddie Stroma, aki Sam Tarly testvére lesz, és Pilou Asbæk dán színész, mint Euron Greyjoy, Theon nagybátyja. Előtte a nyár folyamán pedig Max von Sydow-ról és Ian McShane-ről halhattunk. Most pedig szintén egy brit tehetséggel bővült a sorozat stábja, aki nem más, mint Richard E. Grant. Az ő karaktere csakúgy, mint McShane-é, egyelőre még nem tisztázott. Elképzelhető, hogy egy könyvön kívüli figura felbukkanására is számíthatunk személyében, ugyanis az alkotók majdnem minden szereplőt felhasználtak már George R. R. Martin regényéből. Mindenesetre Grant nem tűnik rossz választásnak, ugyanis egy sokoldalú színészről beszélhetünk, aki inkább a karakterszínészek útját járja annak ellenére, hogy már rendezett is, illetve főszerepekben is láthattuk (például az angolok egyik kultikus vígjátékában, a Mi ketten c. filmben). Lehet, hogy tavaszig minden karakter tisztázódik, de ha nem, akkor legalább izgatottabban várakozunk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.