Hirdetés

Megvan a Trónok harca 7. évadának premierje, itt egy teaser is

|

A Trónok harca 7. évada jóval később jön a vártnál.

Hirdetés

Az HBO egy nem éppen hétköznapi Facebook live keretében fedte fel a Trónok harca 7. évadának premierjét. Az élő adásban egy jégtömböt olvasztottak fel "sárkánytűzzel", a jég belseje pedig az új évad bemutató dátumát rejtette.

Hirdetés

A Trónok harca 7. évadának első epizódja 2017. július 16-án kerül bemutatásra az HBO-n.

A készítők már korábban elárulták azt, hogy a 7. szezon várhatóan később fog érkezni a megszokottnál, ám nem gondoltuk volna, hogy három hónappal csúsztatják a szokásos áprilisi premiert. Nem ez az egyetlen keserű változtatás, amit az új évad hoz, hiszen immáron a 10 epizód helyett csupán 7 részből fog állni a szezon. Ennek egyedül az az oka, hogy a sorozat lassan a végéhez közeledik és a készítők inkább tartalmas és összeszedett epizódokat akarnak szolgáltatni, mintsem túlnyújtott fillereket.

Ezt ha fájó szívvel is, de maximálisan támogatni tudjuk. A Trónok harca 7. évada tehát idén július közepén startolt el. Vajon Jon Snow és Daenerys Targeryan találkoznak végre, vagy azzal az utolsó szezonig kell várnia a rajongóknak?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.