Hirdetés

A csaták felülmúlnak minden eddigit a Trónok harca 7. évadában

|

Még a fattyak csatája is eltörpül majd.

Hirdetés

A Trónok harca rajongók már számolják a napokat a pontban két hét múlva debütáló hetedik évad bemutatójáig. A várakozást sem a nemrég debütált elképesztő második előzetes, sem pedig az HBO sorozatának hangmérnöke nem könnyíti meg, aki azt mondta, hogy megéri türelmesnek lenni - legalábbis a harcjeleneteket illetően garantáltan.

Hirdetés

Paula Fairfield a hétvégén megrendezett Con of Thrones eseményen árult el néhány érdekességet, többek között azt is, hogy a közelgő szezon csatáit látva minden korábbi - Ramsay Bolton és Havas Jon nagy összecsapását is beleértve - olyan lesz, mint valami gyermekjáték.

"Ez az évad mindent felülmúl. El sem tudjátok képzelni."

Néhányan aggódnak a kevesebb epizódszám miatt, hiszen a hetedik évad az eddigi tízhez képest csak hét, a nyolcadik záró évad pedig hat résszel fog operálni. Fairfield azonban megnyugtatná a kétkedőket, elmondása szerint rengeteg tartalom lesz az új epizódokban. Az új etap fináléja például rekordhosszúságú lesz a maga 81 percével, de az sincs kizárva, hogy az utolsó szezon mindegyik részét hasonló időtartamban élvezhetjük majd.

Ami pedig az egyik legfontosabb, hogy Daenerys Targaryen házi kedvencei szintén jóval több időt kapnak a képernyőn:

"Minden évben kicsivel több költségvetést kapnak, hogy több jelenetet vehessenek fel sárkányokkal, amit nagyon okosan kell beosztani. Idén ez nem így volt, és többé sem így lesz. Mostantól nem kell annyira betervezni ezeket előre, mivel rengeteg sárkány akció lesz ebben az évadban, ami csodálatos."

A Trónok harca 7. évada július 17-én kezd. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.