Hirdetés

Trónok harca - Effektek nélkül nem lenne Westeros

|

A Trónok harca negyedik évadának vizuális effektjeit bemutató videó emlékeztet minket arra, hogy a Hét Királyság birodalma sajnos nem létezik, de akik létrehozták azok eszméletlen munkát végeztek.

Hirdetés

Az ember elsőre talán azt gondolná, hogy egy akciódús, robbanásokkal és robotokkal teli film igényel rengeteg számítógép kreálta effektet, és ez természetesen így is van, de ma már egy jó VFX-es csapat elengedhetetlen kelléke a TV sorozatoknak is. Főleg, ha egy olyan nagy volumenű szériáról beszélünk, mint a Trónok harca. A sorozat nézői biztosan tapasztalták, hogy nem minden vizuális megoldás olyan mint mondjuk a nagyvásznon, de ez betudható a kisebb költségvetésnek és persze az effektek elkészítésére is kevesebb idő áll rendelkezésre. De ahogy nő a sorozat nézettsége, úgy javul a CGI minősége is, ha nem hiszitek, a folytatásban megtaláljátok a negyedik évad effektjeiről készült összeállítást.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.