Hirdetés

Ismerős helyszínen forog a Trónok harca-előzménysorozat

|

Maradt még elmesélésre váró történet Westeros világában.

Hirdetés

Nem nagy meglepetés, hogy az HBO zászlóshajójának számító Trónok harcához több mellékszálat is terveznek az eredeti regénysorozatot író George R.R. Martin szoros közreműködésével, melyek egyikéhez ezen a nyáron készítik el a pilot epizódot a teljes évados berendelés reményében. Jóllehet csak néhány héttel ezelőtt ért véget az anyasorozat kifejezetten megosztóra sikeredett befejező évada, mint most kiderült, idő közben már elkezdődött a korábban bejelentett előzmény forgatása is. 

Hirdetés

Az Entertainment Weekly a forgatás megkezdése mellett arról is beszámolt, miszerint a forgatás Észak-Írország, azon belül Belfast területén zajlik, amely láthatóan jól bevált a csatornának, hiszen mindvégig a Trónok harca legfőbb forgatási helyszíne is volt (többek között Deresnek is ez adott otthont). Arról egyelőre nincsen információ, hogy más országokba is ellátogat-e a stáb.

Az előzmény showrunneri feladatait az X-Men: Az elsők és a Kingsman-filmek forgatókönyvírója, Jane Goldman látja el, a pilotot pedig S.J. Clarkson (Jessica Jones) rendezi. Az anyasorozat eseményei előtt évezredekkel játszódó történet Martin egy korábbi nyilatkozata szerint a The Long Night (A Hosszú Éjszaka) címet kaphatja, és noha a tervezett premierdátum egyelőre nem ismert, a főszerepekben olyan színészekkel találkozunk, mint Naomi Watts (A lehetetlen, King Kong), Naomi Ackie, Denise Gough, Miranda Richardson, Josh Whitehouse, Jamie Campbell Bower, Sheila Atim és Ivanno Jeremiah.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.