Hirdetés

Naomi Watts lesz az első Trónok harca előzménysorozat főszereplője

|

A színésznő Westeros felé veszi az irányt.

Hirdetés

Habár a Trónok harca jövőre végleg leköszön a minden szálat elvarró nyolcadik évadával, de ez a rajongók legnagyobb örömére nem jelenti azt, hogy utoljára fogjuk látni a képernyőkön Westeros világát. Már nagyban zajlik ugyanis egy egyelőre hivatalos cím nélküli előzménysorozat fejlesztése, amelyhez a tegnapi nap folyamán bejelentették az első főszereplőt a többek között a King Kong és A sötétség útja - Mulholland Drive című filmekből ismert Naomi Watts személyében.

Hirdetés

Az első rövid karakterleírás alapján a színésznő egy "sötét titkot rejtegető karizmatikus előkelőséget" alakít. A Trónok harcához hasonlóan az előzmény pilot epizódja szintén hatalmas színészgárdával fog operálni, szóval nagy valószínűséggel az elkövetkezendő időszakban várható még néhány színészbejelentés Watts mellé. 

A sorozat több ezer évvel korábbra fogja elkalauzolni a nézőket a Hősök korának végéhez, és megismerhetjük általa a Mások eredetét, a jól ismert családok korábbi generációit, valamint Westeros legsötétebb titkait. A pilotot - amit a tervek szerint jövő év elején forgathatnak le - a showrunneri pozíciót is betöltő Jane Goldman írja George R. R. Martin szoros közreműködésében.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.