Hirdetés

Összeházasodott a Trónok harca két sztárja

|

Észak királya immár nem egyedül ül a trónján.

Hirdetés

A Trónok harca számos szívszaggató pillanata közül az egyik legfájdalmasabb Havas Jon és Ygritte szerelmének végkifejlete volt. Noha kapcsolatuk végleg megszakadt a sorozatban, az élet úgy hozta, hogy a karaktereket alakító Kit Harington és Rose Leslie egymásra találtak. A pár múlt hétvégén össze is házasodott, esküvőjük pedig szerencsére nem hasonlított a sorozatban látott nászokra.

Hirdetés

Pontosabban egy valamiben mégis emlékeztetett rá, hiszen a Trónok harca számos színésze megjelent a jeles eseményen. A skóciai esküvőről az alábbi galériában találhattok képeket. Sok boldogságot kívánunk a friss házasoknak!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.