Hirdetés

Ramsay-nél is könyörtelenebb gonoszt kaphatunk a Trónok harca 7. évadában

|

Igencsak izgalmas folytatásnak nézünk elébe.

Hirdetés

A Trónok harca sosem szenvedett kegyetlen gonoszok hiányától, a közönség több ilyen karakterrel találkozhatott már az eddigi hat évad során. Az előző szezonban teljes valójában is bemutatkozott Euron Greyjoy, Yara és Theon bácsikája, aki testvére meggyilkolása után követelte a Vas-szigetek trónját. A karakter természetesen visszatér a folytatásban, az őt játszó Pilou Asbæk pedig nem sok finomságot ígér a részéről. Az Empire Magazine-nek a következőket nyilatkozta:

Hirdetés

"Az általam tapasztalt pszichonak igen sok különböző oldala van. Minden egyes jelenetben, amit Euron-nal csináltam, valami új dolgot szeretnék megmutatni. 'Ebben a jelenetben bájos akarok lenni.' 'Ebben a jelenetben molesztálni szeretnék valakit.' 'Ebben a jelenetben meg akarok ölni valakit.' Az évad után Ramsay olyan lesz, mint egy kisfiú."

Kétségkívül merész kijelentés, figyelembe véve, hogy nem kevés alkalommal képedtünk el Ramsay Bolton valamelyik brutális lépésén az elmúlt néhány szezon során. Ha hihetünk a színésznek, akkor nagy elvárásokkal ülhetünk neki a július 17-től elstartoló új epizódoknak, pláne, hogy Euron karakterének mindössze hét epizódja lesz átvenni Ramsay-től a "leggonoszabb gonosz" címet. A Trónok harcát ismerve nem lepődnénk meg, ha ez valahogy végül sikerülne. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.