Hirdetés

Trónok harca: jöhet a 7. és a 8. évad?

|

Hirdetés

Bár még a 6. évad premierjéig - aminek már a pontos időpontját is tudjuk -   hónapok vannak hátra, az HBO valamint a sorozat showrunnerei, David Benioff és D.B. Weiss máris a lehetséges hetedik és nyolcadik évadról tárgyalnak. Mindezt az HBO programigazgatója, Michael Lombardo jelentette be - de a részleteket nem árulta el. Mivel George R. R. Martin - rajongók legnagyobb szomorúságára - még mindig nem fejezte be A tűz és a jég dala hatodik kötetét, már minden esély elszállt, hogy a könyvet au új évad adásba kerülése előtt kiadják. Így ha műsorra tűzik a hetedik és nyolcadik évadot, akkor valószínűleg azok már teljesen elválnának a könyvsorozattól.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.