Hirdetés

Trónok harca - íme Kit Harington haláli meghallgatása

|

Havas Jon nem mindig az a komoly karakter, mint akinek megismertük, most pedig itt egy videó, amit kötelezően látni kell.

Hirdetés

Kit Harington valami egészen másra gondol, amikor sárkányokról van szó, ezt pedig a legújabb Trónok harca meghallgatásos videó tökéletesen bizonyítja. Az HBO nagy sikerű sorozatának következő évada jövőhét hétfőn startol el hazai idő szerint, de hogy ne legyen olyan nehéz a várakozás, a Havas Jont játszó színész Jimmy Kimmel műsorában járt, ahová egy igencsak szórakoztató felvételt is magával vitt.

Hirdetés

Harington Cersei, Arya, Ygritte, Hodor, egy Más és még Harry Potter karaktereinek bőrében is megmutatja tehetségét ebben a zseniális videóban, amit lejjebb görgetve rögtön láthattok is, mellé pedig egy rövid interjút csatoltunk némi olvasnivaló gyanánt. Ebben a színész a várva várt hetedik évadról árul el néhány infót.

"Mindenki megkapja a pite nagyobb szeletét. Mindenkinek több dolgot kellett csinálnia. Ez a szezon valóban különbözik a korábbiaktól, a kevesebb epizódszámnak és a felgyorsult eseményeknek köszönhetően, így a vége felé. Rengeteg minden történik, és mindez sokkal gyorsabban, mint ahogy azt idáig tapasztalhattátok - ez a lassú szerkezet most thrillerré vált. Nagyon izgalmas, ahogy belendül a csúcspont felé közelítve."

A Trónok harca hetedik évada július 17-én kezd.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.