Hirdetés

Trónok harca - Különleges videók

|

Hirdetés

Spoilerveszély! Mivel a Trónok harca forgatása a Comic-Con után kezdődik, ezért ezek az előadások inkább az előző évadban történteket szokták összegezni, illetve jókat szoktak poénkodni a színészek. (Tavaly Pedro Pascal például beállt sört csapolni.) Idén hoztak két videót, és nem gonoszkodtak úgy, mint mások és gyorsan fel is pakolták az internetre, hogy az egész világ láthassa. Az első videó pár ikonikus mellékszereplő meghallgatását mutatja be. Ezek után nem kérdés, hogy miért lettek kiválasztva. https://www.youtube.com/watch?v=XEa-6Vyw-zc A másik videó összeszedte az összes popkulturális utalást a Trónok harcáról: https://www.youtube.com/watch?v=F59CXcIqj_s   David Nutter, az utolsó két rész rendezője, pedig elmesélt egy vicces történetet:

Három héttel ezelőtt az Amerikai Egyesült Államok elnökének társaságában voltam, amikor rátette a vállamra a kezét és megkérdezte: "Igazából nem öltétek meg Jon Snow-t, ugye?" Majd azt válaszoltam: "Jon Snow a halottabbnál is halottabb." Azt hittem menten elküldenek Guantanamóba vagy valami hasonló, de szerencsére itt vagyok, de ő akkor is halott.
Stannisről se tudott jobb hírekkel szolgálni:
Már az írás kezdetekor is ez volt a szándékunk vele, és ez később se változott. Stannis halott.
(A könyves spoilereket próbáljátok meg kerülni a kommentekben, vagy jelezzétek őket előre.)
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.