Hirdetés

Trónok harca - A showrunnerek szerint a 6. lesz az eddigi legjobb évad

|

Hirdetés

A Trónok harca 6. évada április végén elstartol és nem elég, hogy talán ez a rajongók által leginkább várt szezon, a készítők szerint ez lesz egyben az eddigi legjobb is. Múlt évben rendesen felpörögtek az események ezért nagyon reménykedünk abban, hogy az idei kínálatban sem kell csalódunk, viszont figyelembe véve azt a tényt, hogy a sorozat utolérte a könyveket joggal aggódhatunk azon, hogy egy fillerekkel teli évadot kapunk. Nos, David Benioff showrunner szerint nem ez a helyzet:

Dan [Weiss] és én sokat beszéltünk erről. Nem szeretnénk túl hypeolni a dolgot. Általában mindig van egy vagy két epizód, amelyek miatt aggódunk, mert nem olyanok lettek, mint szerettük volna. Viszont ebben az évadban egyetlen gyenge rész sincs. Nagyszerű rendezőink voltak, akik pontosan tudták a dolgukat, hozzájuk pedig kiváló operatőrök társultak. Már a forgatókönyvek írásakor is sejtettük, hogy ez lehet az eddigi legerősebb szezon. Aztán a kész epizódok még annál is jobbak lettek, mint vártuk. Mindig vonakodva jelentjük ki, hogy most ez a legjobb évad, mert lehet, hogy más nem így látja. Dannel pedig annyira közel állunk a sorozathoz, hogy lehetetlen elfogulatlannak lenni. De úgy érzem, most, hogy láttam az egészet együtt, hogy ez az eddigi legjobb, amit csináltunk. Erre vagyok a legbüszkébb is, mert ezt volt a legnehezebb elkészíteni.
Reméljük Benioff nem csak a levegőbe beszél, mert ha igazat mondd, akkor valóban ez lehet a legkirályabb 10 epizód. A korábbi évadokra visszatekintve pontosan tudjuk, hogy a Trónok harca sosem félt a határokat feszegetni, hiszen a brutális gyilkosságoktól, a megbotránkoztató szexjelenetekig mindent kaptunk már a sorozattól, szóval nagyon kíváncsiak vagyunk, hogy mit tartogatnak számunkra ezúttal. Várjátok már a folytatást? A Trónok harca 6. évada 2016. április 24-én debütál az HBO műsorán.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.