Hirdetés

Trónok harca - Stephen Dillane nem volt oda a sorozatért

|

Hirdetés

Az alábbi írás SPOILERT tartalmaz(hat). Úgyhogy csak óvatosan.     Sok találgatás folyik a Trónok harca 6. évadában visszatérő vagy éppen vissza nem térő karakterek sorsáról, de egy biztos: Stannis Baratheonnak nem örvendhetünk már többet, ugyanis hiába vágták meg a jelenet végét, Brienne tényleg végzett vele. Stephen Dillane az egyik interjújában elárulta, hogy mennyire nem rajongott a karakterért és úgy általában a showért:

Nem bántam meg, hogy szerepeltem a Trónok harcában, de nem tudok mit mondani róla. Nem értettem a sorozatot, sem a nagy sikerét, amikor csináltam. Furcsa élmény volt, ami csak úgy áthaladt rajtam. Azért, hogy élvezzem a munkát, érdeklődnöm is kell iránta, ami sajnos itt nem volt meg. Engem egy kicsit elnyomott minden, ami itt történt. Nehéz volt, mert a show egy hatalmas gépezet.
Korábban a Radio Times-nak erősítette meg a színész, hogy a karakterét tényleg kiírták a sorozatból. És azt is elárulta, hogy sosem követte figyelemmel korábban, mert túl brutálisnak tartotta.
Nekem ez elég brutális, úgyhogy egyébként sem néztem. Nagyon durva, és elég fájdalmas nekem. Nagyon feszült, és az egész világa nyomasztó.
Azért Dillane nincs teljesen negatív véleménnyel a Trónok harca egészéről. Bevallotta, hogy a forgatás bizonyos részeit kifejezetten élvezte, és összességében nem bánta meg az élményt.
Fantasztikus volt, semmit sem bántam meg. Ez egy nagyon különleges dolog. Egy lenyűgöző jelenség. Nagyjából a pénz miatt távoztam belőle. Furcsa szituáció. Van ennek egy furcsa etikettje. Szerettem az ottani embereket, főként együtt lenni Belfastban Liam-mel (Cunningham), Carice-szel (van Houten), és a Fekete váras srácokkal. Az első 3 évadban csak én, Liam és Carice voltunk ott egymásnak, majd később a Fekete várban kötöttünk ki, ami jó móka volt.
Zárójelben azt is megemlíti a színész, hogy nem csodálkozik azon, hogy sok fan abbahagyta, vagy abba akarta hagyni a show nézését annál a pontnál, mikor brutálisan elégeti a lányát, Shireent. Érdekesek Dillane ambivalens érzelmei a Trónok harca iránt. Kinek mi a véleménye az elhangzottakról?  
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.