Hirdetés

Trouble with the Curve - Clint Eastwood megunhatatlan

|

A veterán zseni állt már a kamera mindkét oldalán, most éppen az ő játékát láthatjuk majd a Trouble with the Curve című dráma főszereplőjeként.

Hirdetés

Robert Lorenz korábban segédrendezőként részt vett olyan filmek készítésében, mint a Millió dolláros bébi, a Titokzatos folyó, az Űrcowboyok vagy éppen A szív hídjai. Első saját, önálló rendezése a Trouble with the Curve című dráma lesz az utánozhatatlan Clint Eastwood, Justin Timberlake, Robert Parick, Amy Adams és John Goodman játékával, Randy Brown forgatókönyve alapján. A film középpontjában egy Gus (Clint Eastwood) nevű baseball-tehetségek felfedezésével foglalkozó férfiról szól, akinek nem sok van már hátra ahhoz, hogy elveszítse a látását. Mielőtt ez bekövetkezne, még elutazik lányával (Amy Adams), hogy utoljára megnézzenek egy feltételezett tehetséget. A Warner Bros. szeptember 28-án szeretné kiadni a filmet külföldön. A továbbiakban két képet nézhettek a filmből.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.