Hirdetés

Troy Baker és Ashley Johnson is feltűnnek majd a The Last of Us sorozatban

|

Ezúttal nem Joel és Ellie szerepében.

Hirdetés

Bár még nem tudjuk, hogy milyen szerep jut a két szinkronhangnak (a játékban Baker Joelt szólaltatta meg, Johnson pedig Ellie hangját kölcsönözte), az biztos, hogy többet kapunk néhány percnyi cameónál. Mindezt a játék írója és a Naughty Dog társelnöke, Neil Druckmann erősítette meg a Summer Game Fest alkalmából.

Hirdetés

A két szerep bejelentése mellett egy új képet is láthattak a rajongók a sorozatból, amin Joel és Ellie élőszereplős megformálói, Pedro Pascal és Bella Ramsey bujkálnak egy múzeumban egy Clicker elől. A kép alább megtekinthető:

Az HBO-ra készülő sorozat azontúl, hogy feldolgozza a játék cselekményét, olyan tartalmakat is magába foglal, amik nem kerültek be a Naughty Dog videojátékába, szóval a rajongóknak is tartogatnak meglepetéseket. 

Az executive produceri és a forgatókönyvírói feladatokat Craig Mazin (Csernobil) és Neil Druckmann látják el. A kreatív producerek között köszönthetjük még Carolyn Strauss, Evan Wells (a Naughty Dog elnöke), Asad Qizilbash és Carter Swan.

Ti kíváncsiak vagytok a The Last of Us-játékok élőszereplős sorozatváltozatára?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.