Hirdetés

True Detective - Új videókkal támad a második évad

|

Hirdetés

Már csak két hét, és itt a True Detective második évada. Az HBO pedig a június 21.-én debütáló újabb szezonhoz kiadott két kis kedvcsinálót, valamint a karakterek részletesebb leírását, amikből most négyet kapunk, ebből három képviseli a törvényt, egy pedig a bűnt. A rendőrök oldalán ott van Ray Velcoro (Colin Farrell), a kompromittált nyomozó, aki egyszerre tartozik hűséggel a korrupt rendőrségnek és egy bűnözőnek. Utóbbit, azaz Frank Semyont kelti életre a végre nem jóllakott óvodásként festő - sőt, már-már parásan higgadt - Vince Vaughn. Semyon egy karrierista bűnöző, aki elveszteni látszik legalizálni próbált cégbirodalmát, amikor meggyilkolják üzlettársát. A Rachel McAdams játszotta Ani Bezzerides, a Ventura megyei sheriff iroda nyomozója aki rendíthetetlenül hisz a rendszerben, amit szolgál, míg Taylor Kitsch figurája, Paul Woodrugh a volt háborús veterán, és jelenlegi országúti járőr, aki menekülni próbál múltja és egy botrány elől, ami sohasem történt meg. Ezekből is kitűnik, hogy az ezúttal is minden rész forgatókönyvét jegyző Nic Pizzolatto a mérleg két serpenyőjébe a törvény rendíthetetlen szolgáit és annak határmezsgyéjét ilyen vagy olyan irányból átlépő karakterekkel operál az új szezonban, akik már ezen karakter leírások alapján sem nevezhetőek egyszerűen feketének vagy fehérnek. Annyi bizonyos, hogy az első két részt a Halálos iramban veterán Justin Lin rendezi, a harmadikat pedig a dán Janus Metz Pedersen dirigálja majd. Hogy a színvonal felér e az első évadhoz, az legkorábban két hét múlva már sejthető lesz. https://www.youtube.com/watch?v=pFC3ec1tI0Q https://www.youtube.com/watch?v=NYBMqqKYq78

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.