Hirdetés

Truth előzetes - George W. Bush botrány

|

Hirdetés

James Vanderbilt első rendezése a Truth, eddig főleg forgatókönyvíróként dolgozott (Zodiac, White House Down), ami egy Bush botrányt vizsgál meg közelebbről, pontosabban újságírói szemszögből. George W. Bush állítólag engedély nélkül volt távol a Nemzeti Gárdától, csak a CBS News nem tudta bizonyítani, mert a szerkesztőségnél elszúrták. A film ennek a csapatnak a munkájába enged beteketintést, amíg a producert (Mary Mapes - Cate Blanchett) és a szerkesztőt (Dan Rather - Robert Redford) meg nem vádolják hanyagsággal és karrierjük a sárban nem végzi. Annak ellenére, hogy Blanchett és Redford remekül szerepelnek, az eddigi hírek sajnos nem csak jókat mondanak a filmről. Akik már látták a Torontói Filmfesztiválon, azok szerint rosszkor jött ki, mert a sokkal erősebb Spotlight elnyomja és ezért könnyen feledésbe fog merülni. https://www.youtube.com/watch?v=MqOz8-Sto1g További szereplők: Topher Grace, Elisabeth Moss, Bruce Greenwood és Dennis Quaid. A film okróber 16-án nyit a mozikban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.