Hirdetés

Truth in Advertising - Ryan Reynolds lehet a főszereplő

|

Hirdetés

Miközben izgatottan várják a rajongók a Deadpool-filmet, a főszereplő Ryan Reynolds már a következő projektjeire koncentrál: nemrég a tárgyalások végső szakaszához érkezett a Truth in Advertising című filmmel kapcsolatban. A The Solution Entertainment Group új alkotásának Roger Michell (Ütközéspont, Ébredj velünk) lesz a rendezője, és minden jel szerint Reynolds a főszereplője.

truth in ad

A forgatókönyvet John Kenney azonos című bestselleréből maga a szerző írta. A történet a reklámszakmában dolgozók életébe enged bepillantást. A főszereplő egy Finbar Dolan nevű férfi – őt alakítaná majd Reynolds -, aki főnöke utasítására kihagyja a karácsonyi vakációt a munka kedvéért. A legjobb barátja bejelenti, hogy házasodni készült – az apja pedig, akitől már régen elhidegültek egymástól, kórházba kerül. Dolan kénytelen elgondolkodni azon, miképp történhetett meg, hogy mindenki körülötte nélküle éli tovább a saját életét, amíg ő egy helyben toporog.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.