Hirdetés

Tudjuk mikor tér vissza a Fear The Walking Dead!

|

Hirdetés

A Fear The Walking Dead első szezonja 2015 őszén mutatkozott be 6 epizóddal, majd vissza adta a terepet nagy testvérének, a The Walking Deadnek. Azt már biztosra tudtuk, hogy elkészül a második évad is, de jóval kevesebbet kell várnunk rá mint először hittük. A spinoff sorozat április 10-én fog visszatérni és 7 epizód erejéig lesz majd a képernyőkön vasárnaponként. Azonban ezzel még nem zárul le az új évad, a tavaszi részéket további 8 fogja követni, valamikor később az évben. https://www.youtube.com/watch?v=yzXglr5bc3w Az AMC Network teljes bizalmat szavazott mind két zombis sorozatának, amiket addig szeretnének műsoron tartani, ameddig csak lehet, hiszen egyelőre nincs tervben a befejezés. Érdemes megjegyezni, hogy a jelenleg futó másik nagy sikerű rivális sorozat, a Trónok harca április 24-én fog visszatérni és szintén vasárnap esténként lesznek majd láthatóak az aktuális részei, így érdekes lesz látni, hogy mennyi esélye lehet egy szinte kezdő szériának egy igazi nagykutyával szemben. Ti láttátok már a Fear The Walking Dead első évadát? Becsatlakoztok a másodikhoz is?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.