Hirdetés

Tudjuk mikor érkezhet a Star Wars: Rogue One első előzetese

|

Hirdetés

Most, hogy a rajongóknak már volt alkalmuk akár többször is megnézni a Star Wars: Az ébredő Erőt, sokan már a jövőbe tekintenek és arra várnak, hogy az első spinoff filmbe is belekóstolhassanak. A hét elején kiderült egy felmérésből, hogy a Rogue One - A Star Wars Story az év egyik leginkább várt filmje, ami könnyen jelentheti azt, hogy hasonló rekordokat produkál majd mint a néhány hete megjelent nagy testvére. Ma egy újabb hír érkezett az alkotás felől, méghozzá az, hogy az első előzetes az Amerika Kapitány: Polgárháborúval debütálhat, idén májusban. A Disney egyelőre még nem erősítette meg a pletykát, de nem lenne meglepő, ha egy újabb Star Wars film trailerét tűznék egy Marvel film mellé, hiszen a Bosszúállók: Ultron korával és Az ébredő Erővel is hasonlóan tettek. A Rogue One közvetlenül az Egy új remény előtt fog játszódni, amikor egy lázadó csoport megpróbálja ellopni az első Halálcsillag terveit. A filmet Gareth Edwards (Godzilla) rendezi. Főbb szerepekben Felicity Jones, Mads Mikkelsen, Ben Mendelsohn (aki a hírek szerint a főellenséget alakíthatja), Alan Tudyk, Diego Luna, Forest Whitaker, Donnie Yen, Riz Ahmed, Jonathan Aris és Wen Jiang. A magyar bemutató (egyelőre) 2016 december 22-re van datálva.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.