Hirdetés

Tudjuk milyen hosszú lesz a Batman Superman ellen bővített kiadása

|

Hirdetés

Nem sokkal a Batman Superman ellen előtt jött a hír, hogy a Warner Bros. Blu-Ray-en bővített formában, magasabb korhatár besorolásba adja ki Zack Snyder filmjét. A szuperhőstitán haddelhaddja kereken 30 perccel lesz hosszabb a mozis verziónál, vagyis 181 perces lesz. A háromórás játékidő bővítéseiről korábban már beszélt a rendező, amelyekben a kisebb karaktereken kívül Jena Malone -  a mozis változatból teljesen kimaradt - karakteréről is szó esett, de egyelőre továbbra sem tudni, hogy kit alakítana. A legvalószínűbbnek Batgirlt, avagy még inkább az Orákulumot, a tolószékbe kényszerült Barbara Gordont tartják, aki így felvezethetné a jövőre érkező Igazság Ligája mozifilm Jim Gordonját, akit J.K. Simmons fog alakítani. Azonban Snyder ezt egyelőre tagadja, vagy elég titokzatosan nyilatkozik róla, ennél fogva akár Macskanő, vagy egy Méregcsók is lehet. Viszont kérdéses, hogy az egyébként is túlzsúfoltnak és kaotikusnak titulált filmnek jót tesz-e a korábbi bővítés, mint Snyder Watchmenje esetében, vagy valóban kijavítja a film hibáit? A Batman Superman ellen - Az igazság hajnala eddig hazájában 320 millió dollárt keresett, míg a nemzetközi vizekről 534-et szerzett össze, és noha egyéb téren, mint például a DVD és Blu-Ray eladások még biztosan nem keveset termel, a Warner a 854 millióval búcsút mondhat a kitűzött 1 milliárdos célnak, amelyhez a Zootropolis a maga 909 milliójával közelebb került. A DVD és Blu-Ray megjelenésről egyelőre nincs hír, ahogy arról sem, hogy hazánkban kapható lesz-e a bővített, de kiindulva Az eljövendő múlt napjai vagy az említett Watchmen esetéből, erre a hazai rajongók keresztet vethetnek.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.