Hirdetés

Tudtad, hogy Brendan Fraser gonoszkodott egyet egy bollywoodi filmben?

|

Két évvel a 2019-es Line of Descent premierje után a nép, legalábbis a Fraser-rajongók rácuppantak a bollywoodi alkotásra.

Hirdetés

Brendan Fraser második reneszánszát éli, és már-már olyan státusznak örvendhet, mint Keanu Reeves abból a szempontból, hogy mostanában bármilyen filmben felbukkanhat, a rajongói tutira meg fogják nézni az új szerepében. Ezt a tendenciát nem is bizonyíthatnák jobban az elmúlt napok eseményei.

A magát filmfanatikusként és rendezőként bepozícionáló Justin Decloux akadt rá teljesen véletlenül egy 2019-es bollywoodi alkotásra, a Line of Descentre, melyben egy maffiavezér három fia próbál a csúcsra törni a családon belül keletkezett hatalmi vákuum következtében, természetesen egymás kárára.

Hirdetés

Decloux legnagyobb meglepetésére a film közben nem más bukkant fel egy gonosz fegyverkereskedő szerepében, mint Brendan Fraser, aki Nicolas Cage szellemét megidézve játssza túl a karaktert - de mégis jól áll neki. Decloux egy Twitter posztban állított össze egy egyperces összefoglalót Fraser alakításáról, ami azon nyomban meggyőzte a rajongókat, hogy megnézzék a bollywoodi filmet.

A Line of Descent nem kapott túl jó véleményeket a sebtiben bevonzott új nézőktől, ám Fraser miatt sokan így is azzal konstatálták az élményt, hogy megérte rászánni az időt. Mi ez, ha nem hűséges elköteleződés?!

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.