Hirdetés

Hivatalos: jön a Turbo Kid folytatása!

|

Akárcsak a Kung Fury-t, a Turbo Kidet is imádta az internet népe, ezért nem is lehetett kérdéses, hogy mindkettő nosztalgiafilmnek elkészül a folytatása.

Hirdetés

A tavalyi év rengeteg sikeres múltidézést vitt végbe - Mad Max, Jurassic World, Star Wars, csak hogy a legnagyobbakat említsük. Azonban emellett akadtak olyan nosztalgiafilmek is, melyek a '80-as évek filmjeinek igazi esszenciáját akarták megragadni, és egyben kifordítani. Ott volt a Kung Fury 25 perces őrülete, illetve a Turbo Kid, mely egyfajta gyermeki Mad Max világot tárt elénk, melyben a száguldás nem kocsikon, hanem bicikliken zajlott.

Hirdetés

A film vége alapján abszolút benne van, hogy folytatják a történetet és kitágítják ezt a világot, amit most hivatalosan is bejelentettek, és a Yoann-Karl Whissell, Anouk Whissell és Francois Simard hármas még azt is elejtette, hogy közvetlenül ott fogja felvenni a fonalat, ahol a Turbo Kid véget ért. Egyelőre a két főszereplő, Munro Chambers és Laurence Leboeuf visszatérése nem hivatalos, bár nehéz lenne elképzelni nélkülük a közvetlen folytatást.

Nektek mennyire tetszett az első rész?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.