Hirdetés

Tűz és jég - Friss concept art-ok

|

Még múlt héten, a Comic-Con elején jelentette be boldogan Robert Rodriguez, hogy vászonra viszi Frank Frazetta nagyszerű alkotását, a Fire and Ice-t... magyarul érkezik a Tűz és jég!

Hirdetés

Robert Rodriguez egyéb bejelentései mellett a Tűz és jég filmváltozatának nyilatkozatára is nagyon büszke és legnagyobb elismerését, valamint tiszteletét fejezte ki Frank Frazetta emléke és munkássága előtt, valamint az egekig dícsérte a Tűz és jég matériát. A még csak tervben levő alkotás megkapta a legelső látványosságait concept art-ok formájában, melyeket a továbbiakban vehettek szemügyre az Entertainment Weekly jóvoltából. 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.