Hirdetés

Tűz és jég - Rodriguez a Sin City 2 után forgatja?

|

Robert Rodriguez némi felesleges mellékvágányt (lásd Kémkölykök) követően gőzerővel ontja magából a filmeket: érkezik a Machete és a Sin City folytatása, majd jöhet a Jég és tűz megvalósítása!

Hirdetés

Bár már Frank Frazetta (a fantasy és sci-fi illusztráció nagymestere, A legenda) nem élheti meg, mégis örülne, ha látná, hogy vászonra kerül egyik leghíresebb műve, az 1982-es Fire and Ice, vagyis magyar tükörfordításban a Tűz és jég. Robert Rodriguez a tavalyi Comic-Con-on legnagyobb elismerését, valamint tiszteletét fejezte ki Frank Frazetta emléke és munkássága előtt, valamint az egekig dícsérte a Tűz és jég matériát. A legújabb hírek szerint Rodriguez jelen pillanatban gőzerővel dolgozik a Machete Kills nevű folytatáson, majd nekilát a Sin City 2 munkálatainak és állítólag ha azzal végzett, már kezdi is a Tűz és jég (ami nem keverendő össze George R.R. Martin A tűz és jég dala című regénysorozatával) megcvalósítását, a pletyka szerint a forgatókönyv már majdnem kész, szóval semmi sem állhatja útját a filmváltozatnak. Az élőszereplős mozi alapját az 1983-ban megjelent, Ralph Bakshi által készített animációs film szolgáltatja majd.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.