Hirdetés

Tűzgyűrű 2 - Készül már a forgatókönyv

|

Guillermo del Toro megerősítette, hogy gőzerővel készítik a Tűzgyűrű folytatásának szkriptjét, amelyben Travis Beacham segít neki.

Hirdetés

A gigászi szörnyek és kapitális méretű robotok epikus összecsapása bár hazai fronton nem hozott annyit, amennyit a Warner Bros. szeretett volna, de Del Toro látványos filmje világszinten hatalmas siker lett és mivel megvetette a lábát a nemzetközi piacon, kiépített egy rajongói bázist, ami a folytatást igazi blockbusterré változtathatja. Bár a második rész hivatalosan még mindig nem kapott zöldlámpát a stúdiótól, de a rendező Travis Beacham bevonásával már dolgozik a következő Tűzgyűrű forgatókönyvén. A Pacific Rim Blu-ray változatánal apropóján beszélt az IGN a direktorral, aki elárulta, hogy keményen dolgozik a folytatás szövegkönyvén, akár zöld utat kaptak, akár nem. Mivel Del Toro a közeljövőben igen elfoglalt lesz - The Strain című sorozatűnak pilotja most forog, míg a Crimson Peak munkálatai februárban kezdődnek majd -, ezért könnyen megeshet, hogy az elkövetkezendő két évben nem lesz Tűzgyűrű 2 a mozikban, de ha epikusabb és jobban megírt szkriptet kapunk, ez nem is nagy baj. Ti szeretnétek a folytatást?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.