Hirdetés

Elkezdődött a Tűzgyűrű 2: Maelstrom forgatása

|

Hosszú várakozás és bizonytalanság után most már biztos: elkészül a Tűzgyűrű folytatása.

Hirdetés

Sokáig kétséges volt, hogy elkészül-e egyáltalán a 2013-as Tűzgyűrű folytatása, hiszen jó pár problémával kellett szembenéznie. Kezdve a bevételekkel, amelyek nem úgy alakultak, ahogy azt elvárták volna tőle, folytatva azzal, hogy az első részt jegyző Guillermo del Toro, valamint a főszereplő Charlie Hunnam is dobbantott a projekt éléről. 

Hirdetés

Ám idén nyáron végre mozgolódás történt a film háza táján, hiszen a rendezői székbe érkezett Steven S. DeKnight (Daredevil sorozat), főszereplőnek pedig megnyerték Az ébredő erő sztárját, John Boyegát és Scott Eastwoodot, valamint a forgatás kezdetének időpontját is kitűzték idén novemberre. A képek tanúsága szerint pedig tényleg elkezdődtek a munkálatok.

First day on Pacific Rim today. Here's to a great adventure ahead ✌🏿

BOYEGA (@jboyega_) által közzétett fénykép,

A Tűzgyűrű: Maelstrom 2018. február 23-án érkezik a mozikba, melynek sztorija továbbra sem ismert, egyelőre csak annyi biztos, hogy évekkel járunk majd az utolsó Kaiju feltűnése után. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.