Hirdetés

Tűzgyűrű 2 - Novemberben kezdődik a forgatás, ezen múlhat a Hellboy 3 sorsa?

|

Hirdetés

Miközben az idén októberben érkező gótikus-horror filmjének, a Bíborhegynek (Crimson Peek) utómunkálatain dolgozik, Guillermo del Toro elárulta, hogy novemberben, Torontóban kezdi meg a forgatást a Kaijuk vs Jaegerek harcának következő részén, a Tűzgyűrű 2-n, mely alcímet is kapott, ami így hangzik: Maelstrom. A 2013-ban bemutatott Tűzgyűrű egy hatalmas franchise-nak volt beharangozva, és az előrejelzések szerint hatalmas bevételekre lehetett számítani. Ennek ellenére a 190 millió dollárból készült film jócskán megbukott Amerikában, ahol mindössze 101 millió dollárt tudott összekanalazni. A film csak a nemzetközi piacnak köszönheti, hogy nem lett hatalmas bukta, ahol 441 millió dollárt szedett össze. És ez elég volt ahhoz, hogy a Legendary Pictures zöld lámpát adjon a folytatás elkészítésének. A rendező megjegyezte, túl sokan követték el azt a hibát, hogy egy izzadságszagú, és felesleges folytatást készítettek (vagy éppen ugyanazt akarták eladni a nézőknek második alkalomra is), de megígérte, hogy ő nem fog ebbe a csapdába beleesni, és a Kaijuk már nem fogják megtámadni a Földet. A történetről annyit tudni még, hogy pár évvel fogunk az első rész eseményei után járni, és mélyebbre fogunk merülni a szörnyek mitológiájában, háttérbe helyezve ezzel a gigászi robotokat és annak pilótáit. Csak úgy, mint a Hellboynál, a Tűzgyűrűnél is egy trilógiában gondolkodott del Toro, de mindkét film harmadik részének elkészítése nagyban függ majd attól, milyen bevételeket fog produkálni a szörnyes-robotos eposz második fejezete. Ha szép bevételeket fog generálni, a stúdió zöld utat ad (na meg pénzt) a hőn áhított Pokolfajzat lezárására. Bízzunk benne, hogy így lesz! A Tűzgyűrű 2 2017. augusztus 4-én indul útjára a mozikban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.