Hirdetés

Tűzgyűrű 2 - Trónok harcás színészt néztek ki

|

Hirdetés

Sajnos a Tűzgyűrű második részét határozatlan időre eltolták, de ez nem jelenti azt, hogy leálltok volna a munkálatok. A rendező, Guillermo del Toro csak szeretne biztosra menni, hogy a folytatás is akkorát fog ütni, mint az első, ezért szeretné, ha az íróknak elegendő idő állna rendelkezésükre. (Ez csak ilyen kamu duma, természetesen ennél kicsit komlpexebb oka van.) Egyben azt is elmondta, hogy mielőtt teljesen ehhez kötelezné el magát, még tervben van egy kisebb filmje. Tegnap del Toro posztolt egy twittet, amiben leírta, hogy volt szerencséje együtt vacsorázni a Trónok harca, Arya Starkjával vagyis Maisie Williamsszel, és annyira lenyűgözte, hogy a következő Tűzgyűrűben nagyon szívesen adna neki egy Jaegert. https://twitter.com/RealGDT/status/650266337370112001?ref_src=twsrc%5Etfw A szomorú helyzet azonban az, hogy a Tűzgyűrű hivatalosan még nem kapott zöld lámpát a Universaltól, mert a film "csak" 100 milliót keresett hazájában és további 410 milliót világszerte. (Ami egy eredeti ötlettől azért nem gyenge, viszont a stúdiónak ott van a Jurassic World és a Tökéletes hang, amik sokkal biztosabb sikert jelent.) Pontosan senki nem tudja mi hátráltatja a filmet, de a Universalnak volt egy kisebb vitája a Legendaryval, akikkel együtt csinálják a Tűzgyűrűt. Emellett lehetett sok minden mást is olvasni, viszont nehéz megmondani, hogy mik a valós indokok. Amennyiben a stúdiónak mégis tetszik a forgatókönyv és a költségvetés (főleg utóbbin múlik), akkor valamikor jövőre kezdődhetnek el a komolyabb munkálatok.

maisie-williams
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.