Hirdetés

Tűzgyűrű - Előzetes

|

Guillermo del Toro új filmje, melyben hatalmas robotok küzdenek gigászi szörnyek ellen hamarosan a mozikba kerül, előtte azonban még kaptunk egy újabb kedvcsinálót.

Hirdetés

Az új előzetes bemutatja, ha nem is teljesen részletesen, hogy hogyan szál be a két pilóta az óriási robotokba, majd azokat hogyan küldik ki terepre. Én sokáig féltem attól, hogy egy szimpla látványfilmet kapunk, ám amellett, hogy nyilván iszonyat jól fog kinézni az eddig látottak alapján, mostmár egyre biztosabb vagyok benne, hogy a szörny támadás emberi oldalát is kellően bemutatják majd. Nézzünk csak az előzetesben az arcokra, süt róluk a félelem, még két szereplő között konfliktus is kialakul, úgyhogy innentől kezdve már csak abban bízok, hogy ezeket is olyan gondosan tervezték meg, mint a gépeket. Július 11-én kiderül. Főbb szerepekben Charlie Hunnam, Idris Elba, Rinko Kikuchi, Charlie Day és Ron Perlman. Az előzetesért katt tovább.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.