Hirdetés

Tűzgyűrű - Így készültek a speciális effektek

|

Guillermo del Toro filmje a második hétvégéjéhez ért, ennek örömére a Warner Bros. kiadott egy effektekkel foglalkozó kulisszák mögötti videót.

Hirdetés

Mikor hatalmas szörnyek jöttek elő az óceán mélyéről, olyan pusztítást hoztak magukkal aminek emberek milliói eshettek volna áldozatul míg végül minden utánpótlás elfogyott volna a bolygón. Ezt megelőzendően az emberek hatalmas robotokat építettek amikkel képesek voltak felvenni a harcot a Kaijukkal. A Jaegereket két pilóta irányítja akiknek az elméje szinkronban kell, hogy legyen a tökéletes irányíthatóság érdekében. Ez azonban mégis kevésnek bizonyul és az emberiség utolsó reménye egy egykori pilótán (Charlie Hunnam) és egy újoncon (Rinko Kikuchi) múlik, akik összefogva egy régi Jaegert használva veszik fel a harcot a szörnyek ellen. Ha még nem olvastad volna a kritikánkat akkor itt megteheted, a videóért pedig kattints tovább.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.