Hirdetés

Tűzgyűrű - Stáblista utáni jelenet

|

Sokan nem tudták, hogy a Tűzgyűrű végére Guillermo Del Toro becsempészett egy pluszjelenetet is, pedig érdemes végigülni a stáblistát, ugyanis megmosolyogtató mozzanatot kapunk cserébe.

Hirdetés

Csütörtöktől látható a hazai mozikban Del Toro óriásrobotok vs. órásszörnyek témájú blockbustere, amely bevételi és kritikai szempontból is sikeres lett (a mi kritikánk a hétvége során várható), viszont rengeteg néző döntött úgy a film végeztével, hogy elhagyja a termet, ezért pont lemaradtak a Tűzgyűrű egy slusszpoénjáról. SPOILER: mint ismeretes, Ron Perlman karakterét egy az egyben lenyeli egy kaiju bébi, azonban a stáblista utáni pluszjelenetben Perlman nem adja fel, kivágja magát a halott szörny hasából és szemrehányó hangon megkérdezi, hogy hova tűnt kedvenc, aranyozott cipője. Ez nem jelenthet mást, minthogy a karakter a folytatásban is visszatér, ugyanis lesz Tűzgyűrű 2, ez nem vitás. Magát a jelenetet a folytatásban leshetitek meg, érdemes. SPOILER VÉGE.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.