Hirdetés

TV sorozat készül a Battlefieldből

|

A Paramount megszerezte a Battlefield TV sorozatos adaptálásának jogait.

Hirdetés

A Paramount Television és az Anonymous Content markában landoltak a DICE és az Electronic Arts háborús videojátékának, a Battlefieldnek a TV sorozatos jogai. A vezető produceri munkákat a friss Oscar-díjas Michael Sugar és Ashley Zalta végzik.

Hirdetés

A Battlefield szériát nem csupán a játékosok élvezik, hanem a kritikusok is meg vannak vele elégedve, hiszen olyan többjátékos élményt nyújt, amelyben a háborút földön, vízben és levegőben is megtapasztalhatjuk. A számos díjat magának tudható franchise, több mint 60 millió játékost hódított meg magának 2002-es bemutatkozása óta, és egyelőre úgy tűnik, hogy nincs megállás.

"A Paramount TV aktívan keresi azokat az okos tartalmakat, minden szektorból, amelyek rezonálnak a közönséggel és figyelemfelkeltő műsorokat lehet belőlük készíteni." -mondta Amy Powell, a Paramount TV elnöke. "Az EA Battlefieldjének elképesztően dinamikus a narratívája, és ehhez jön a lojális rajongótábor, aminek köszönhetően a kis képernyőre hozhatjuk ezt az izgalmas és egyedi tulajdont. Alig várjuk, hogy az EA-vel és az Anonymus Content-tel dolgozhassunk, és nem tudjuk eléggé megköszönni Michael Sugarnak a kitartását, hogy elhozza nekünk ezt az izgalmas projektet."

A Battlefielddel tehát folytatódik a Anonymous Content és Paramount TV partnersége, de ez lesz az első lépésük a videojátékok irányába. Az Anonymous Content-nek olyan neves sorozatokhoz volt köze eddig, mint a Mr. Robot és A törvény nevében (True Detective), tehát minden okunk megvan bizakodni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.