Hirdetés

TV spot a Tűzgyűrűből

|

A Warner kiadta az első reklámját a nyári óriásszörnyes vs. óriásrobotos filmhez.

Hirdetés

A film szinopszisa: "Amikor Kaiju-nak nevezett óriási szörnyek serege bukkan elő az óceán mélyéről, olyan háború veszi kezdetét, amely életek millióit követeli és hosszú évekre kimeríti az emberiség erőforrásait. Hogy fel tudják venni a harcot a Kaiju-kkal, egy speciális fegyvert fejlesztettek ki: hatalmas, felfegyverzett robotokat – Jaeger-ek -, melyeket irányításához két, egymással agyi összeköttetésben álló pilóta szükséges. Úgy tűnik azonban, hogy még a Jaeger-ek is védtelenek a félelmetes szörnyek támadásaival szemben, ám a vereség küszöbén két szokatlan hős bukkan fel: egy kiégett veterán és egy kezdő pilóta, akik a régi idők egyik legendás, ám látszólag elavult robotával újra felébresztik a reményt az emberekben..."Mozibemutató: 2013. július 12., a fő szerepekben Idris Elba, Charlie Hunnam, Ron Perlman, Charlie Day és Rinko Kikuchi lesz látható. A spotért katt.tovább:

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.