Hirdetés

TV Spot-on az X-Men: Apokalipszis

|

Hirdetés

Alighogy kijött az X-Men: Apokalipszis utolsó előzetese, máris jelentkezett a Fox egy vadonatúj TV Spottal. Ebben mindössze egy új képsor van, amelyben mozgásban is láthatjuk Küklopszot (Tye Sheridan) a vadonatúj, valójában meglehetősen képregényhű felszerelésében. Azért reméljük, hogy a bemutatóig nem érkezik annyi TV Spot, hogy szétspoilerezzék az egészet, habár a jövőhéten bemutatásra kerülő Amerika Kapitány: Polgárháború is már a 30. TV Spotnál jár és abban mutattak először többet Pókemberből, itt pedig - Bryan Singer szerint is - okkal nem láttunk sokat Farkasból. Az X-Men: Apokalipszisig szerencsére csak 3 hetet kell várnunk, mivel mi egy héttel hamarabb megkapjuk a tengerentúli bemutatóhoz képest, szóval a marketingesek talán kevesebb mindent tudnak nekünk ellőni.

 
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.