Hirdetés

TV-spotot kapott az Áve, Cézár!

|

Hirdetés

A Coen-tesók legújabb filmjének már láttuk az előzetesét, most pedig emlékeztetnek bennünket arra, hogy egyre közeleg a bemutató, ezért közzétettek egy tévéreklámot is. Aki arra pályázik, hogy újabb képsorokat és újabb poénokat lásson/halljon, az csalódni fog, ugyanis ebben a tv-spotban nem mutatnak olyat, amit az előzetesben ne láttunk volna. Ez persze a kedvünket nem veszi el a filmtől, a Coenéknak mindig nagyon örülünk, hát még egy ilyen színpompás szereposztásnak és egy olyan témának, mely az ötvenes évek Hollywoodjába kalauzol el bennünket. A történet ugye röviden annyi, hogy a nagy sikerű, ám alkoholista színészt elrabolják egy film forgatásáról, majd egyszerre próbálják őt megtalálni és a nyilvánosság előtt eltussolni az ügyet, nehogy kitudódjanak bizonyos dolgok. A sztár szerepében George Clooney, a többiek pedig Josh Brolin, Scarlett Johansson, Jonah Hill, Channing Tatum és még sokan mások. https://www.youtube.com/watch?v=wthdTck5MJY

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.