Hirdetés

Twilight Forever: The Complete Saga - Ilyen az Alkonyat gyűjtői kiadása

|

Stephenie Meyer könyvsorozata és annak adaptációja nagy hatással volt a fiatalokra és a hölgynézőkre, éppen ezért nem meglepő, hogy érkezik belőle egy mindent egybefoglaló gyűjtői kiadás.

Hirdetés

A Twilight Forever: The Complete Saga névre hallgató csomag a fenti képen látható, Blu-rayre 10 lemezen. DVD-re 12 korongon érkezik. A rengeteg, kétórányi extrán (interjúk, plusz jelenetek stb.) kívül helyet kapott a gyűjtői kiadásban egy fotóalbum is, tehát mindent tartalmaz, amire egy rajongónak szüksége van. Külföldön november ötödikén jelenik meg, azt viszont még nem tudni, hogy hazánkban is kapható lesz-e, avagy az Amazonon kell majd vadászni. A folytatásban megtekinthetitek a Twilight Forever: The Complete Saga mellé járó trailert is, illetve az extrák részletes lstáját.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.