Hirdetés

Twilight sorozat és spin-off van tervben?

|

Elég nyilvánvaló, hogy miután a Lionsgate megszerezte a Twilight jogait, nem fogja annyiban hagyni az Alkonyat: Hajnalhasadás után és valamilyen módon bővítené a szériát.

Hirdetés

A Moviehole arról számol be, hogy a stúdió minden erejével azon van, hogy valahogyan folytassa a Twilight franchise-t a novemberi utolsó epizód után is. Állítólag olyan ötletek merültek fel az ötletelés közben, miszerint lehetne egy a Jacob farkasfalkáján alapuló televíziós sorozat vagy egy spin-off, amely ugyanabban a világban játszódna, amelyben az eddigi Twilight részek, de nem Bella, Edward és Jacob lennének a főszerepben. Az Alkonyat: Hajnalhasadás 2. rész november 16-án kerül mozikba Magyarországon és az előzetes kalkulációk szerint ez lesz az eddigi legnagyobb bevételt hozó fejezet a franchise életében. Hogy a Lionsgate végül milyen megoldásra jut és spin-offot vagy tv sorozatot tervez a Twilightból, az csak a későbbiek folyamán fog kiderülni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.