Hirdetés

Twin Peaks 3. évad - 2017 első felében jön

|

Hirdetés

Végre tudtak időintervallumot saccolni a sok ide-oda tologatás után a 90-es évek egyik legsikeresebb sorozata, a Twin Peaks lassan, de biztosan készülgető 3. évadának. Ezt nem más, mint a sorozat alkotója, David Lynch jelentette be a Showtime paneljén, aki elárulta, hogy a forgatás felén már túl van. Csak úgy, mint régen, ezúttal is Mark Frost írja az epizódokat, és Lynch rendezi majd. A csúszások és a bizonytalan kijelentések oka az volt, hogy a 18 betervezett epizódra a Showtime nem tudott annyi pénzt biztosítani, mint azt tervezték. Ez odáig fajult, hogy a direktor még kilépéssel is fenyegetőzött, ami végül hatásosnak bizonyult, és így már világosabb jövő előtt áll a 3. évad. Persze még mindig nagy a titkolózás. Sem a pontos dátum, sem a pontos cast összetétel, sem a sztori nem világos még. Annyi biztos, hogy Kyle MacLachlan visszatér Cooper ügynökként, valamint Amanda Seyfried, Peter Sargaard, Balthazar Getty, és Robert Knepper is aláírtak, bár szerepükről nem tudunk semmit. Fölröppent az a pletyka is, hogy Lynch régi kedvence, Laura Dern is felbukkan majd, igaz ezt sem erősítették meg. Tehát annyi bizonyos, hogy a több, mint 20 éves kihagyása után visszatérő Twin Peaks új szezonját valamikor 2017 januárja és júniusa között fogják vetíteni a Showtime-on. Reméljük, hogy már több probléma nem adódik vele, és a rajongók végre örömükben koccinthatnak Lynch egészségére egy csésze finom kávéval.  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.