Hirdetés

Új, akciódús kedvcsináló érkezett a The Mandalorian második évadához

|

Sikerült felcsigázni mindenkit?

Hirdetés

A Csillagok háborúja kedvelőinek nem kellett tavaly csalódniuk, amikor a Disney elkészítette az első élőszereplős Star Wars-sorozatát. Október végén, kevesebb mint két hét múlva folytatódik a The Mandalorian, ezért időszerű volt, hogy a szolgáltató egy újabb kedvcsinálóval emlékeztesse a rajongókat, hogy miért is érdemes várni a folytatást.

Hirdetés

Mondani sem kell, idén talán mindenkit azok a közreműködők és karakterek érdekelnek, akikről egész évben keringtek információk főleg bennfentes szivárogtatóktól és más nehezen hitelesíthető forrásoktól. A gyártó mindeddig nem igazán volt hajlandó hivatalosan megerősíteni közülük akár egyet is, ez a mostani ízelítővel sem változott, szóval senki ne számítson rá, hogy látni fogja Rosario Dawson Ahsoka Tanóját vagy Temuera Morrison Boba Fettjét. Az újabb, feszesebbre vágott előzetesben a már ismert karaktereké és az akcióké a főszerep, amiről lerí, hogy a látványra ezúttal talán még többet költött az alkotógárda.

A második évad eseményeivel kapcsolatban szokásosan ködösít a szolgáltató, mindössze annyit tudunk, hogy a címszereplő fejvadász és a Gyermek folytatja kalandjait a galaxis veszélyein keresztül, útjuk során hol ellenségekbe, hol bajtársakba futva, és hogy persze Bébi Yodára sokaknak fáj a foga. Köztük van a sötétkardot forgató Moff Gideon is Giancarlo Esposito alakításában, aki mellett visszatér a sorozat több fő alakja is, mint például Cara Dune (Gina Carano) és Greef Karga (Carl Weathers).

A Star Wars: The Mandalorian második évada október 30-án rajtol a Disney+-on, majd minden pénteken újabb epizóddal fog jelentkezni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.