Hirdetés

Az új Angry Birds előzetes kicsit többet mutat a sztoriból (Frissítve)

|

Hirdetés

Tudjuk, hogy mindenki leginkább az Assassins Creed és a Warcraft filmet várja, viszont ne felejtsük el, hogy idén érkezik egy másik játékadaptáció is, az Angry Birds. Nem igazán egyezik a célközönség, de azért mi akkor is nagyon várjuk. Most érkezett is egy új előzetes, ami végre kicsit többet felfed a film történetéből és még mindig elég egyértelmű, hogy Red (Jason Sudeikis) a legkirályabb madár a szigeten, még akkor is, ha van egy olyan madarunk, mint Mighty Eagle (Peter Dinklage). Feliratos: https://www.youtube.com/watch?v=n32OmtRwKHc&feature=youtu.be Eredeti: https://www.youtube.com/watch?v=QRmKa7vvct4 A hangját adja még: Josh Gad, Danny McBride, Maya Rudolph, Kate McKinnon, Tony Hale,Keegan-Michael Key és Bill Hader. A Lego kalandnak nagyon jól sikerült, reméljük itt is ez lesz a helyzet és egyszerre lesz szórakoztató a kicsiknek és nagyoknak egyeraránt, ha pedig mégsem, akkor a Rovio még mindig meggazdagodhat a plüss madarakból és egyéb reklám termékekből.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.