Hirdetés

Új címet kap Az éhezők viadalának folytatása

|

Ha megkérdeznénk a legtöbb embert: "Ki várja a következő Az éhezők viadalát?" Valószínűleg egyöntetű "igen" lenne a válasz. Viszont kérdezzük meg tőlük, hányan várják a Futótűz című filmet! Máris más a helyzet.

Hirdetés

Suzanne Collins nagy sikerű könyvéből, Az éhezők viadalából (The Hunger Games) szintén népszerű filmes adaptációt sikerült készíteni. Így nem is kérdéses a következő könyv, a Futótűz (Catching Fire) megfilmesítése. Viszont aki még hallomásból sem ismeri a könyveket, nehezen köti össze a két részt, így a két címet egybeolvasztják, s a Futótűz amolyan alcímként lesz jelen a folytatásban. Így az eredmény: The Hunger Games: Catching Fire lett, s valószínűleg a magyar cím is követi majd a példát, és Az éhezők viadala: Futótűz-ként fog terjedni a marketinganyagokban. Ismerős lehet a döntés, ugyanis az Alkonyat folytatásai is megkapták az első könyv címét előtagként, hiába futottak a könyvek csupán az Újhold, Napfogyatkozás és Hajnalhasadás címen. Az éhezők viadalának folytatását egyébként Francis Lawrence (Legenda vagyok) rendezi, s olyan színészek térnek vissza, mint Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson, Liam Hemsworth, Woody Harrelson, Donald Sutherland.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.