Hirdetés

Új címmel jön a Cujo remake

|

Hirdetés

C.U.J.O. címmel kerül majd a mozikba 2016-ban a Cujo-ból készülő remake. Stephen King azonos című regényéből még 1986-ban készült film - a Carrie és az Az után pedig a Cujo adaptációját is újraforgatják. A filmet a Sunn Classic Pictures készíti, akik a rövidítéssé változtatott C.U.J.O. mögé a "Canine Unit Joint Operations" kifejezést kívánták rejteni. A filmben szerepet vállat DJ Perry (azt még nem tudni, hogy pontosan melyik karaktert fogja megformálni), a rendezői székbe pedig Lang Elliott ül majd.

Az eredeti, King-féle történet egy Cujo névre hallgató, jámbor bernáthegyi kutyáról szól, akit egy szerencsétlen napon denevérek támadnak meg és fertőznek meg veszettséggel. A kedves állat vérengző fenevaddá transzformálódik, és földi pokollá változtatja az otthonául szolgáló kisvárost. Azt nem tudni, hogy a C.U.J.O. mennyiben fogja követni az eredeti történetet, mert a készítők még semmilyen részletet nem árultak el magáról a sztoriról - még azt sem lehet tudni, ki írja a forgatókönyvet.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.