Hirdetés

Új címet kapott az Alien: Paradise Lost!

|

Hirdetés

Még szeptemberben fedte fel Ridley Scott, hogy  a 2012-es Prometheus nagyon várt(?) folytatásának a címe Alien: Paradise Lost lesz. Később azt nyilatkozta a rendező, hogy ez a folytatás kapcsolódni fog a Xenomorphokhoz az eredeti Alien-ből és Sigourney Weaver ikonikus Ripley karakteréhez, bár sejtésünk sincs, miként fognak ezek összekapcsolódni. A cselekményről sem ismerünk sokat, ám egy mostani interjúban Scott elárulta, hogy a cím ismét megváltozott, mely így hangzik:  Alien: Covenant. A rendező nem tárta fel, miért történt változás a címben, de egy korábbi interjúban kiderült, hogy nem csak az előző címet, de a történetet is John Milton Elveszett paradicsom c. műve inspirálja:

Olvastátok valaha Miltontól az Elveszett paradicsomot? Vicces módon a mű egy érdekes alapot ad a Prometheus 2 sötétségéhez. Ami nagyon kísérteties, mert a film ott folytatódik, ahol a Prometheus befejeződött. A szereplők elfognak jutni a Tervezők világába. Meg fogják találni, hogy kik és miért terveztek ilyen szörnyű bio-mechanoid lényeket.
Michael Fassbender és Noomi Rapace már biztos, hogy visszatérnek, de más színész visszatérését még nem erősítették meg. A forgatás a tervek szerint 2016 januárjában indul, így remélhetőleg hamarosan többet megtudunk a pontos történetről. Az Alien: Covenant 2017-ben érkezik a mozikba.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.