Hirdetés

Új előzetes érkezett a Star Wars: The Bad Batch-hez

|

A trailer mellé kaptunk egy posztert is, sőt az is kiderült, hogy a nyitóepizód 70 perces lesz.

Hirdetés

A klónok háborúja animációs sorozat folytatásaként ismert The Bad Batch május 4-én érkezik a Disney+-ra egy gigászi hosszúságú, 70 perces nyitórésszel, majd május 7-től kezdve minden pénteken várhatjuk tűkön ülve az új epizódokat.  

Hirdetés

A The Bad Batch egy génkezelt klóncsapatról szól (a 99-es klónalakulatról), akik korántsem könnyű esetek. Az előzetes alapján a klónozásért felelős Kamino bolygóról szöknek meg Tarkin tábornok szeme láttára, majd kalandjaik során egy kaminoi gyermek is csatlakozik hozzájuk, akinek a kilétét egyelőre titok fedi. A csapat öt klóntagját Dee Bradley Baker formálja meg, aki A klónok háborújában is Kamino szülötteinek hangja volt.

A The Bad Batch plakátja:

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.